2022-04-21 07:49:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Régi ismerősök régi aggályokat ébreszthetnek újra benned

Napi horoszkóp április 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Komoly kihívás elé állítanak téged a csillagok a napi horoszkóp szerint. Ám éppen ennek a kihívásnak köszönheted, hogy sikerül rájönnöd valamire, vagy felfedezned magadban egy rejtett képességedet, tulajdonságodat. De ne akarj mindent egyszerre!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egyre erősödik benned az akarat és a vágy. Ha tudod, fogalmazd meg szavakban, vagy képzeld el minél életszerűbben. Ez segít a bevonzásban, a megvalósulásban, a teremtésben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Bak jegyébe lép, és segít megvilágítani, hogy mit is kell rendbe tenni. Ma olyan beszélgetésben lehet részed, amire már régóta vártál, és ami nagy megkönnyebbülést fog okozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Talán úgy érzed, veszélyes a helyzet egy munkahelyi kérdésben. Ne csak a nehézséget lásd meg, hanem a lehetőséget is, mert valamelyik részletkérdésben, vagy mellékszálban ott rejlik az is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Megmakacsolod magad: semmi és senki nem képes eltántorítani a tervedtől, amit már jó előre elhatároztál, hogy megteszel. Jól teszed, ha kivételesen a konokabb oldaladról mutatkozol meg. Csak így lehet érvényre jutni a párkapcsolatodban.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bak jegyébe lép, és megmutatja, hogy miben érhetsz el javulást, és milyen irányba érdemes terelni a dolgaidat. Izgalmas, szép fejlemények adódnak az érzelmi kérdésekben is. Őrizd meg a nyitottságodat!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma, habár kissé meginogsz a hitedben, mégsem ér csalódás. Ha támadás ér valahonnan, az csak felhívás a győzelemre. Szellemi téren akár a meggyőzésre. Ez szellemeddel és személyiséged tüzével nem lehet neked probléma.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napon hatalmas lendülettel veted bele magad a munkába. Habár a környezeted ebben nem mutatkozik partnernek, téged most még az sem zavar, ha magányosan kell munkálkodnod. Legalább van alkalmad önállóan kidolgozni a gondolataidat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Régi ismerősök régi aggályokat ébreszthetnek újra benned. Feledd el azonban a rossz emlékeket. A sors most más irányt vesz, amihez az elmúlt csak kiindulás. Az újban az elmúlt rossz is más értelmet nyerhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bak Hold kitisztítja előtted a képet, most világosan látod, hogy mi az, ami nehézséget okozott az elmúlt időszakban. Javítani is tudsz ezeken, mert most vagy annyira tudatos, hogy átlásd nemcsak a másik hibáit, hanem azt is, te mit hibáztál el, és most tudod is korrigálni azt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valaki segít neked, ami nagyot lendíthet az előrejutásban. Egy régi, kopottá, vagy kényelmetlenné vált köteléket viszont végképp megszakíthatsz. Ehhez elsőnek meg kell bocsátanod. A megértés már fél megbocsátás...


Halak: II. 19. - III. 20.

Hiába adott egy rokonod, vagy ismerősöd jó szándékkal tanácsot, mégsem ért célt vele. Magánügyekben talán bölcsebb is, ha a saját fejed után mész. A más útján, hiába jó, nem találod meg a saját kibontakozásodat. Szerelemben főként nem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: